top of page

Agenda

Agenda activiteiten 2024

9 februari - Carnaval

Op vrijdag 9 februari om 16:30u zijn alle buren, familieleden, vrienden en omwonenden uitgenodigd om te genieten van een 'half uurke vurraf'. De SRV wagen van onze Harrie komt namelijk naar onze wijk en Blaasband de Klippeleaters komt samen met ons muzikaal de carnaval inluiden. Trekt oe pekske an, we zien oe dan ger staon!

16 maart - Panakkers doet - Klusdag

NL doet, maar dan in een kleinere variant in onze wijk. We gaan deze dag elkaar helpen met kleine klusjes, op initiatief wat is ontstaan tijdens de Algemene Leden Vergadering. We starten met koffie en daarna gaan we de klussers matchen met de klusjes. Heb je zelf nog een kleine klus? Of wil je graag meehelpen? Laat het ons weten!

31 maart - Pasen

Komt de Paashaas ook dit jaar eitjes verstoppen in onze wijk? Spannend hoor! Maar voor de zekerheid, zet het maar alvast in de agenda!


27 april - Koningsdag

Sinds 2021 organiseert Nuenen op Koningsdag ‘Koningsdag in je buurt’. In de ochtend activiteiten in je eigen wijk en ’s middags kun je naar het centrum voor de Oranje Markt. Ook dit jaar gaan we een mooi programma verzorgen in de Panakkers.


8 juni - Walking dinner

Al jaren een succesnummer. Drie gangen op drie verschillende adressen, met een wisselend gezelschap aan tafel. Een mooie manier om je buurtgenoten (nog) beter te leren kennen.


19 juni (26 juni reservedag) - Straatspeeldag

We doen weer mee aan de Landelijke Buitenspeeldag. Op deze woensdagmiddag organiseren we voor alle schoolkinderen uit de buurt een leuk & gevarieerd programma.

 

28 september - Burendag

Kunnen we er nog eens zo'n spektakel van maken? Workshops, activiteiten, een mooie borrel en een lekkere barbecue? Een mooi moment om je buren nog beter te leren kennen op een wel heel gezellige manier.


26 oktober - Halloween

Griezelend langs de deuren... Ook dit jaar vieren we Halloween in de wijk.

 

3e woensdag van de maand - Koffie ochtenden!

De koffie/thee ochtenden zijn voor ieder die gezellig met elkaar uit de wijk wil bijpraten onder het genot van iets lekkers. 

In basis staat de koffie/thee om 10:30 uur klaar tot ongeveer 12:00 uur bij Ger - Mauritsgaarde 22

Daarnaast zijn we altijd bezig met andere activiteiten, zo zijn we plannen aan het maken voor een klusdag en voor een nieuwe activiteit voor volwassenen in het najaar (wellicht een 2e versie van het walking dinner).

 

Heb je ideeën voor de invulling van deze of nieuwe activiteiten, of zin om iets mee te organiseren? Laat het dan weten via wijkverenigingpanakkers@gmail.com

2021_Burendag_44.JPG
2021_Burendag_17.JPG
bottom of page